Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€!
Menu
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Εταιρεια

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ποδολογίας, η αγάπη και το πάθος μας για την ομορφιά και την υγεία των άκρων σας, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την εταιρεία μας.   Η PODILAND  είναι μία ανερχόμενη δυναμική εταιρία που έχει θέσει ως κύριο στόχο της, την άμεση ικανοποίηση των αναγκών του κάθε επαγγελματία τεχνίτη αλλά και του ερασιτέχνη που τον κυριεύει το πάθος για το αντικείμενό μας.

Αρχικά, το κατάστημα μας είναι σε θέση να σας προσφέρει όλων των υψηλών προδιαγραφών προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Πηγαίνοντας κόντρα στη διαρκεί άνοδο των τιμών που βιώνουμε όλοι στις ημέρες μας!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνουμε μεγάλη έμφαση και προσπάθεια στον τομέα της πληροφόρησης για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και την κατηγοριοποίηση τους, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η περιήγηση του πελάτη στο κατάστημά μας. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε διαθέσιμη πληροφορία για τα προϊόντα μας. Αλλά μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε και μαζί μας για περαιτέρω ενημέρωση.

Τέλος, φροντίζουμε πάντα για τις άμεσες αποστολές των προϊόντων καθώς και τη συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών για μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας μεταξύ μας!

«Θεραπεύουμε τα πόδια σας, εδώ και 10 χρόνια!»

Ολοι εμείς στην Podiland, είμαστε εδώ να λύσουμε κάθε σας απορία.


Επικοινωνηστε μαζι μας
WhatsApp