Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€!
Menu
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Υπηρεσιες

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΝΥΧΩΝ
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΝΥΧΩΝ
O τραυματισμός των νυχιών είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό που προκαλείται συνήθως από ατύχημα (π.χ. χτύπημα του δάκτυλου σε έπιπλο ή πτώση αντικειμένου σε αυτό). Άλλες αιτίες τραυματισμού περιλαμβάνουν την πίεση που προκαλείται από ακατάλληλα υποδήματα ή επαναλαμβανόμενα μικροτραύματα.
ΟΡΘΟΝΥΧΙΑ
ΟΡΘΟΝΥΧΙΑ
Η ορθονυχία είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την διόρθωση των νυχιών που εισχωρούν στο δέρμα. Προέρχεται από τη σύνθετη λέξη ορθώνω και όνυχα. Οι κεράτινοι δίσκοι (όνυχας) λόγο παθολογικών αιτιών (Σ.Δ.) ή επίκτητων καταστάσεων (τραυματισμό) τον αναγκάζουν να αλλάξει σχήμα και χρώμα (δυσμορφία όνυχα).
ΟΝΥΧΟΚΡΥΠΤΩΣΗ
ΟΝΥΧΟΚΡΥΠΤΩΣΗ
Είναι το όνυχος που εισχωρεί στο δέρμα, είναι μία συχνή φλεγμονώδης πάθηση του μεγάλου δακτύλου του ποδός (αλλά και μικρών δακτύλων), όπου η εγγύς ονυχαία πτυχή (μολύνεται από βακτήρια και μύκητες) και σταδιακά υπερτρέφεται και υπερκαλύπτει τον κεράτινο δίσκο (ονυχαία πλάκα).
ΤΥΛΟΙ (ΚΑΛΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΕΙΣ
ΤΥΛΟΙ (ΚΑΛΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΕΙΣ
Οι κάλοι και οι υπερκερατώσεις προκαλούνται από επαναλαμβανόμενη πίεση ή τριβή σε μια περιοχή. Από την κατάσταση αυτή σχηματίζεται σκλήρυνση του δέρματος (πάχυνση της κεράτινης στοιβάδας) με μορφή εξογκώματος.
ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ
ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ
Η ονυχομυκητίαση είναι η πιο συχνή πάθηση των νυχιών με συχνότητα που αγγίζει το 10% στο γενικό πληθυσμό και φτάνει ως το 40% στους ηλικιωμένους. Τα υπεύθυνα αίτια περιλαμβάνουν τους δερματοφυτικούς μύκητες και ακολουθούν τα είδη Candida και οι μη-δερματοφυτικοί νηματοειδείς μύκητες.
Αρχείο Blog
WhatsApp